Total-shop-overzicht

Total tankstation kiest opnieuw voor Werksitz van EBLO

In het voorjaar leverde EBLO aan Total Tankshop al kassastoelen uit de Werksitz Classic Serie (WS 1220 E). Nu zet Total Tankshop de volgende stap in ‘ergonomisch zitten’  door bureaustoelen uit dezelfde serie te bestellen. Op termijn worden ook sta-matten van dit merk door EBLO geleverd. Ze komen te liggen in de keuken en bakkerij van het tankstation en ondersteunen het personeel bij een goede, stabiele sta-houding.

Werksitz stoelen staan bekend om hun modulaire systeem waardoor eindeloos met onderdelen gevarieerd kan worden. Met als resultaat: voor elke toepassing en zitwens de juiste stoel. Voor Total waren de individuele instelmogelijkheden en advies op maat doorslaggevend in hun keuze voor Werksitz en EBLO, die bovendien als enige partij in Nederland de stoelen van dit merk levert.

Alle benodigdheden voor de ideale zithouding
Goed zitten is van groot belang. Onze ergonoom Jan Berrevoets heeft het personeel van Total Tankshop op locatie een demonstratie gegeven over de beste zithouding, mede mogelijk gemaakt door Werksitz. De bureaustoel WS 1220 E is gemakkelijk in te stellen waardoor voor elke medewerker afzonderlijk de ideale zithouding kan worden gecreëerd.

Productdemonstratie op Tankstation Vakbeurs
De kassastoel en bureaustoel uit de Classic Serie (WS 1220 E) zijn leverbaar met diverse opties waaronder een inklapbare rugstang en voetbeugel. Meer weten? Kom langs bij onze stand op De Tankstation & Carwash Vakbeurs op  woensdag 21 en donderdag 22 november 2018, Expo Houten voor een productdemonstratie!

Werksitz-bureaustoel-en-kassastoel-WS1220-Total-EBLO

matte-anwendung-drehfit

werksitz_logo_web    Total logo

..