HortiContact berus

Werksitz op HortiContact Beurs

De deelname van EBLO aan de HortiContact Beurs in Gorinchem was een groot succes. Niet alleen de stoelen voor heftruck en elektrotrekkers zijn goed ontvangen, ook de stoelen en werkmatten van Werksitz trokken veel bekijks.

Op 20, 21 en 22 februari kwamen ondernemers uit de tuinbouwsector bijeen in de Evenementenhal in Gorinchem. Het was druk rondom de EBLO stand vanwege het diverse aanbod. Hier vertelde ergonoom Jan Berrevoets en André P. van der Hoeven aan glastuinbouwondernemers alles wat ze moeten weten over ergonomisch werken.

Lekker zitten betekent nog niet dat je goed zit. Om dit te demonstreren kregen de bezoekers van de EBLO stand een zitinstructie en konden ze proefzitten op de stoelen voor heftruck en elektrotrekkers en de Werksitz stoelen. Met name de MGV35 kreeg veel positieve reacties dankzij de goede combinatie tussen zitcomfort en de compacte vering. De US20 viel op dankzij het moderne design en het ergonomisch gevormde zitvlak. Uit de collectie Werksitz stoelen sprong de nieuwe Werkstar het meest naar voren. Deze stoel is dankzij de uitgebreide instellingsmogelijkheden en het onevenaarbare zitcomfort te vinden in diverse werkomgevingen.

EBLO wil iedereen bedanken voor hun komst en graag tot een volgend beursbezoek!

 

HortiContact berus    HortiContact berus

..